Än är inte sommaren slut

Vi närmar oss slutet på augusti och för många så är semestrar slut och skolan börjar för de flesta barn och unga. Sommarlovet har förmodligen varit en skön avkoppling och nu så startar ännu en termin med plugg. Men än är inte sommaren slut. Det kan komma fantastiska sensommardagar där värmen toppar tidigare värmerekord. Då är det skönt att vi har helger som vi kan nyttja till att ligga på stranden och koppla av.

Fortsättningsvis sköna dagar på stranden

Kanske det är så att sommarens badshorts har fått åka i soporna och du är i behov av nya. Det är ingen fara, lägg en order på nätet och på ett par dagar så har du ett par snygga badshorts hemma i brevlådan. Man vill ju inte åka till stranden med ett par shorts som gjort sitt. Man vill ju också att de ska vara bekväma och något som man trivs i. Ta en titt hos Decisive Beachwear och det utbud de har av badshorts, du kommer inte att bli besviken. Varför inte välja ett par lyxiga shorts med flamingon på och känn som du är på en beach i Florida.

Sensommar eller brittsommar

Kärt barn har många namn och så här i slutet på augusti och en bit in i september så kan vi få uppleva sensommar eller brittsommar som det också kan kallas. Det kan bli riktigt sköna varma dagar. Det gäller att passa på att njuta av dessa. Även om man inte åker till stranden varje dag under sensommaren så kanske man väljer att gå ut och sitta på en uteservering. Tänk på att senare mot kvällen så kan det snabbt bli lite kyligare. Ta med någon kaschmirtröja som du kan ta på när solen gått ner och det blir lite kallare utomhus.