Calvin Klein

shutterstock_185138657OlegDoroshin / Shutterstock.com

Ett av de absolut största märkena vad gäller underkläder och då till såväl damer som herrar är amerikanska Calvin Klein, som vi tänkte försöka ta en lite närmare titt på här nedan.

Calvin Klein grundades av modedesignern Calvin Klein i New York år 1968 och var från början en butik som sålde kappor i York Hotel. Så småningom utökades sortimentet med bland annat sportkläder och damunderkläder. I början av 1980-talet började Calvin Klein även att sälja herrunderkläder i andra färger än de traditionellt vita.

För herrar har Calvin Klein ett brett utbud av boxerkalsonger i alla möjliga färger. Förutom klassiska färger som svart och vitt finns boxers även i exempelvis orange, blått, rött, grönt samt ett antal olika mönster.
Även till damer har Calvin Klein ett brett utbud av underkläder. Förutom tjusiga behåar och trosor i alla möjliga färger och varianter finns även mysiga pyjamasar och andra nattkläder.

Som nog många känner till så har inte Calvin Klein endast underkläder i sitt utbud utan även andra kläder i form av alltifrån tröjor och t-shirts till byxor och skor. Utöver detta även accessoarer som väskor och plånböcker samt parfymer av olika slag.