Förnya din sommargarderob

Sommaren är den årstid som vi tror de flesta gillar och efter en lång vinter så ska vi naturligtvis byta till en mer somrig garderob och det kan vara läge att förnya den något. Vissa kanske vill byta ut mer än vad andra gör men något nytt kan man verkligen vara värd.

Gör plats för något nytt

När man hängt bort sin vintergarderob och hängt in det somriga så kan man kolla igenom vad som kan tänkas får göra plats för något nytt och spännande. Nu kanske man inte behöver byta hela garderoben utan man säkert något eller kanske en stor del av sin garderob från förra sommaren som även kan fungera i år. Kolla upp om det som plockas bort kanske kan åka iväg till någon Second Hand och göra nytta hos någon annan. Det går ju också att sälja på någon köp – byt – sälj sida och du får en slant för att köpa något nytt.

Ge bort eller byt med varandra

Det kan också vara så att någon av dina väninnor kan vara intresserad av något som du inte kommer att använda i sommar. Bjud in till en klädbytardag där ni kanske kan byta kläder med varandra. Du kanske har någon gammal klänning som du kan byta mot en topp eller annat som kan passa dig. På så sätt så blir du av med något ur din garderob och du får något annat som du inte tidigare haft. Detta hindrar dig inte från att handla något nytt och spännande för dig och din garderob.