Klassiska Sneakers

De flesta av oss har någon form av relation till klassiska skorna Sneakers. Dessa skor kan passa lika utmärkt till jeans och t-shirt som till kostym eller en klänning. Den passar både för män och kvinnor och är en bekväm sko som alla säkert redan har något par i sin garderob.

Det var till en början en sportsko för den som idrottade men har idag blivit en av de mest populära skorna i världen. Det finns många tillverkare av olika Sneakers och hos Skolyx så hittar ni en modell de själva tagit fram med hjälp av en europeisk skofabrik. Tillverkade i grain-läder så är det en sko som kommer att kunna följa dig länge. Se till att sköta om dina skor på bästa sätt så får du många års glädje av dina sneakers från Skolyx.

Det är många som har inspirerat tillverkare av dessa skor. Och det var i mitten på 1900-talet som sneakers gick från att enbart vara en idrottssko. Förutom de stora idrottarna så har även filmstjärnor som James Dean och Marlon Brando använt sig av Sneakers. De moderna skorna har blivit mer tekniskt utformade och man har börjat att tillverka skorna i flera olika färger. Dock så kan vi se att det kommer mer sneakers i läder och textil idag än vad det gjort tidigare. Något av en tillbakagång till de första sneakers som tillverkades i början av 1900-talet.