Mode för den moderna kvinnan

Varje generation har sina förebilder då det kommer till mode. Både klädskapare och de som bär deras kläder. Visst mode hänger med längre medans andra går i cykler och återkommer på catwalken efter några år. Att ta fram mode för den moderna kvinnan är ett uppdrag för den som har ett genuint intresse för just kvinnligt mode.

Det finns många duktiga designers där ute men endast några gör sig ett namn, Marlene Abraham är en av dessa som sticker ut från mängden och har gjort sig ett namn i modeindustrin. Ta en titt på hennes klänningar så förstår ni vad vi skriver om. Mayla som hennes klädmärke heter har verkligen blivit uppmärksammat på många ställen och bärs av många kända personer. Nu finns detta att köpa i hennes egna webbshop. Allt från klänningar, kjolar till jackor och byxor, att för den modemedvetne.

Alla har vi våra favoriter när det kommer till mode och för att hänga med i svängarna så är det enklast att följa Metro Mode som skriver dagligen om mode och trender i dagens Sverige. Du kommer förutom en mängd andra designers även hitta artiklar där Mayla nämns. Har du ett intresse av mode, accessoarer och trender så ska du självfallet lägga både Maylas sajt och Metros Mode sajt som favoriter i din webbläsare, för du kommer att vilja hitta tillbaka till dessa.