Något nytt inför vintern

Det vita guldet lägger sig runt om i vårt avlånga land och det kanske är dags för något nytt inför vintern. Du kanske redan har gått igenom din vintergarderob och insett att en ny kappa vore på sin plats inför det som komma skall. Då vi är ett avlångt land så kan det skilja sig på hur pass kallt det är utomhus. Längst i norr så kan det vara betydligt kallare än vad det är längst söderut.

En värmande kappa i ull

Fast det kan även bli kalla vindar vid vårt lands sydspets. Så en värmande kappa i ull kanske vore något att köpa sig. Skön att ta på sig när man ska bege sig utomhus och det blåser och snöar ute. Klart det finns andra jackor också som håller en varm. Men ull är ull och det är något speciellt med detta material. En av de stora fördelarna med ull är att det är elastiskt och även om ditt plagg skulle krympa så kan man sträcka tillbaka det. Det är sällan det skrynklar och ser konstigt ut.

Mössa och värmande handskar

Något som också behövs då det är som kallast är en mössa och värmande handskar. Se till att köpa någon mössa med passande mönster och ett par handskar eller vantar som passar till din outfit. Det finns massor att välja bland och du kan med gott samvete köpa på dig ett antal mössor och handskar så du kan variera dig. Vissa gånger så kanske man kan välja ett par tunnare handskar och en tunnare mössa om vädret tillåter. Det är ju som sagt inte konstant kyla hela vintern utan kan variera väldigt i vårt land.