Städa ur smyckeskrinet och sälj ditt guld

Guldpriset är bättre än någonsin, vilket många tidningar har rapporterat om det senaste året. Många passar därför på att sälja av sitt guld som de har hemma. Har du guldsmycken som ligger i ett smyckeskrin någonstans? Använder du smyckena eller ligger de bara där? Om det är smycken du inte använder och som inte har något emotionellt värde för dig ska du kanske passa på att göra en rensning och sälja guldet.

Ligger guldet i smyckeskrinet kan det komma bort, bli stulet eller misstas för billiga smycken i en avlägsen framtid då arvet efter dig ska delas upp. Då är det bättre att få pengar för guldet och köpa nya smycken eller göra något annat som du drömt om länge!

Priset på guld

När du ska sälja ditt guld kan du kolla aktuellt värde på guldpriset. Råvarupriset är inte priset för dina guldsmycken, men ger en indikation på om priserna går upp eller ned.

Vad du kan göra för pengarna

Kanske vill du sälja ditt guld och göra nya smycken eller köpa något helt nytt. Låt dig inspireras av vad du kan tänkas välja genom att ta en titt online här på vad som är aktuellt och modernt just nu. Det här kan bli den bästa städningen du någonsin har gjort!