Vinterjackor för män och kvinnor 2017

Var sig man är man eller kvinna så finns det en hel del att tänka på innan man köper årets vinterjacka, i alla fall om man vill hålla sig på god hand med de rådande modetrenderna. Idag har vi därför knåpat ihop en liten lättsmält guide som förhoppningsvis kan vara till hjälp.

Män

Som man finns det i år massvis av möjligheter att hitta ett personligt modeuttryck med hjälp av sin vinterjacka. Rent funktionellt så är nästan samtliga modeller varma nog för att fungera i de flesta väderförhållanden, men skiljer sig samtidigt åt en hel del när det kommer till utformning. Välj på allt från dunjacka, rock, bomberjacka, parkas, skin- och skaljacka som sig passar, dock i neutralare färger som svårt och grått. För dig som redan nu är i köpartagen kan vi varmt rekommendera Stayhard.se, där du som man med allra största sannolikhet kommer att hitta en passande vinterjacka, både sett till funktionalitet och din modemässiga approach.

Kvinnor

Som kvinna så handlar årets trender för vinterjackor mycket om längre varianter i olika material. Parkas, kappor och även vissa typer av rockar är i år helt rätt och där killarna är lite bakbundna rent färgmässigt så har du som tjej åtminstone lite mer valmöjligheter. I slutändan handlar det dock om att hitta en jacka som du kan tänkas synas i vid de allra flesta tillfällen vintern igenom, om det inte är så att du är på jakt efter fler än ett alternativ. För de kvinnor som gillar att utstråla lite extra attityd så lär Madlady.se vara som klippt och skuret, med möjlighet att hitta en rad olika vinterjackor som verkligen tar ut svängarna rejält, om än på ett snyggt sätt.